Pieper Concept - Kapstokhaak Ancora Lungo Eiken

0 / 5 (0 reviews)
 104,00  93,60
  • Moderne houten wandhaak
  • Uitklappen voor ideaal gebruik
  • Praktische accessoire voor de gang, kantoor of slaapkamer
  • Afmetingen: 6 x 7 x 13 cm
  • Hoogwaardige afwerking
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Beschikbaar via nabestelling

In winkelmand
Altijd gratis verzending
Unieke collectie

Kapstokhaak Ancora Lungo

De Ancora Lungo, gekenmerkt als een prachtige maar toch functionele kapstokhaak. Het is een uniek design wat leidt tot een stijlvolle toevoeging in je hal. Het is zeer praktisch in gebruik omdat je de haak uit kan klappen wanneer je deze wilt gebruiken. Het uitklappen doe je door op de onderkant te drukken en wanneer je de haak niet wil gebruiken klap je hem simpelweg weer terug. Als de haak uitgeklap is kun je er een hanger aan ophangen, dit maakt het ook ideaal om hem te gebruiken in de slaapkamer voor eventuele kledingstukken. De kapstok is gemaakt van hout met een verchroomde haak. De kapstokhaak is 7 cm breed, 6 cm diep en 16 hoog. Als de haak uitgeklapt is, is de diepte 16 cm en de hoogte 13 cm.

De Kapstokhaak Ancora Lungo is verkrijg in het wit, zwart en eiken. Zo kan je de meest geschikte kleur uitzoeken. Het is ook leuk om meerdere met elkaar te combineren. Tevens zijn er ook nog een aantal andere varianten binnen de Ancora serie. Je het namelijk de vierkante Ancora, de Ancora Tre met drie haken en de Ancora Cinque met vijf haken. Het is maar net hoeveel haken je wilt en hoeveel ruimte je hebt.

Pieper Concept

Wat is begonnen als alleen de productie van houten kledinghanger is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een breed assortiment. Pieper Concept biedt woonaccessoires en artikelen voor de garderobe. De artikelen hebben een innovatieve touch en zijn zeer designgericht. Het zijn tijdloze ontwerpen met praktische functies en hoogwaardige afwerkingen. Een echte aanvulling voor vele interieurs!