Veilig Bestellen & Betalen

SSL-Certificaat voor veilig betalen
Onze webshop is voorzien van een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). Een SSL-certificaat versleuteld de verbinding tussen de server en de webshop waardoor jouw inlog- en betaalgegevens beschermd worden. Je kunt zelf zien wanneer een webshop gebruik maakt van een SSL-certificaat. De domeinnaam van de webshop begint dan met https: in plaats van de standaard http:.

Betaalmogelijkheden
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij verschillende betaalmethoden aan. Je kunt er voor kiezen om de bestelling af te ronden door middel van iDeal, Overboeking, Creditcard en PayPal. Bestellingen vanuit België kunnen afgerekend worden middels Bancontact. 

Betalen met iDeal
Met iDeal kun je veilig, gemakkelijk en vertrouwd online aankopen afrekenen. Je betaalt namelijk in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Het voordeel is dat je direct kunt betalen omdat de betaalgegevens voor je worden ingevuld. Als de betaling succesvol is afgerond, zul je daarvan op de hoogte worden gebracht. Tevens houd je constant het overzicht en de controle op je betaling doordat de betaling meteen zichtbaar is in je rekeningoverzicht.

Tijdens het bestellen van je artikelen kies je voor iDeal en selecteer je vervolgens je eigen bank. Dan zal je automatisch worden doorgestuurd naar de internetbankieromgeving waar je kunt betalen zoals je dat bent gewend.

Je kunt gebruik maken van iDeal als je internetbankiert bij de volgende banken: Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS, ASN Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Betalen met Creditcard
Door te kiezen om te betalen met Creditcard (Visa en Mastercard) kun je dankzij de aflevergarantie en internetgarantie veilig je betaling doen. Betalen met je creditcard biedt extra zekerheden. Je aankopen zijn namelijk verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Wordt je bestelde product niet geleverd of is er een verkeerd product bij je thuis gebracht, dan krijg je het geld terug.

Om te betalen met creditcard heb je het uitgebreide nummer nodig dat op de kaart staat, de vervaldatum en de validatiecode (de driecijferige code naast de handtekening op de achterkant van de kaart).

Betalen met PayPal
Met PayPal kun je op een veilige en betrouwbare manier betalen, waarbij je geen gegevens omtrent betaalrekening of creditcard deelt met derden. Je PayPal account is namelijk gekoppeld aan je e-mailadres, wat het mogelijk maakt om te betalen door middel van je e-mail. PayPal maakt gebruik van een krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om je financiële gegevens te beschermen.

Bovendien biedt PayPal aan de gebruikers een aankoopbescherming als de bestelde producten niet worden ontvangen of sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper. Als je dus niet ontvangt wat je hebt besteld dan kun je het aankoopbedrag weer terugkrijgen.

Kies je ervoor om met PayPal te betalen dan wordt je doorgestuurd naar de website van PayPal waar de betaling plaatsvindt. 

Betalen via overboeking
Naast bovenstaande betaalmethodes kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te ronden door het bedrag over te boeken. Kies in dat geval voor de optie 'overboeking'. Wij nemen echter de bestelling pas in behandeling als wij het aankoopbedrag hebben ontvangen. 

Terugbetaling
Ben je toch niet tevreden met je aankoop en wil jij je bestelling annuleren of retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Zodra je geretourneerde pakketten door ons in ontvangst zijn genomen, storten we het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. 

Lees hier meer over Retourneren & Annuleren.