Pieper Concept - Kapstokhaak Ancora Antraciet

0 / 5 (0 reviews)
 75,00  67,50
  • Moderne wandhaak
  • Uitklappen voor ideaal gebruik
  • Praktische accessoire voor de gang, kantoor of slaapkamer
  • Gemaakt van hout
  • Afmetingen: 5.3 x 6.3 x 6.3 cm
  • Hoogwaardige afwerking
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Beschikbaar via nabestelling

In winkelmand
Altijd gratis verzending
Unieke collectie

Kapstokhaak Ancora

Een trendy wandhaak in je hal? Kies dan voor de kapstokhaak Ancora. Naast het unieke design is het ook functioneel aangezien je het in en uit kan klappen voor gebruik. De haak is gemaakt van gelakt hout met een verchroomde haak. Als je de kapstokhaak wilt gebruiken kan je de haak uit de kubus vouwen en veranderd de dubbele hanger naar een hangbeugel. Het uitklappen kan gemakkelijk als je op het onderste deel, dat uitsteekt, te drukken. Als de hangbeugel uitgeklapt is heb je de mogelijkheid om hier een hanger aan te hangen. Na gebruik kan je de haak gemakkelijk terugduwen in de uitsparing in de houten kubus. De kapstokhaak is 6.3 cm breed, 5,3 cm diep en 10,2 hoog. Als de haak uitgeklapt is, is de diepte 11,6 cm en de hoogte 6,3 cm.

De Ancora is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past in vele interieurs. Ook leuk om meerdere te combineren! Mocht je graag meerdere haken willen, bekijk dan de Ancora Tre en/of de Ancora Cinque. Ook is er nog de mogelijkheid voor een rechthoekig design, de Ancora Lungo, in plaats van dit vierkante design. Er is dus veel keuze in deze Ancora serie.

Pieper Concept

Wat is begonnen als alleen de productie van houten kledinghanger is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een breed assortiment. Pieper Concept biedt woonaccessoires en artikelen voor de garderobe. De artikelen hebben een innovatieve touch en zijn zeer designgericht. Het zijn tijdloze ontwerpen met praktische functies en hoogwaardige afwerkingen. Een echte aanvulling voor vele interieurs!