Bezorgen & Afhalen

Levertijd
Bij elk artikel in onze webshop wordt aangegeven wat de levertijd is. Als wij de artikelen op voorraad hebben dan zullen wij deze binnen 1-3 werkdagen leveren. Het kan ook zijn dat wij bepaalde artikelen bestellen aan de hand van jouw specifieke wensen, in dit geval kan de levertijd een aantal weken zijn. Wij versturen je bestelling in samenwerking met FRL Post. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een track & trace code van FRL Post in je mailbox. Je kunt dan zelf de status van de verzending volgen.

Levering op een ander adres
Tijdens het bestelproces kan je aangeven dat je de artikelen op een ander adres wil laten bezorgen. Vul dan zowel de factuurgegevens als de gegevens van het verzendadres in. Indien je na het plaatsen van je bestelling het afleveradres wilt wijzingen, dan kun je een email sturen naar klantenservice@furnidirect.nl. Om fraude te voorkomen, vragen wij om hetzelfde e-mailadres te gebruiken als waarmee de bestelling is geplaatst.  Indien je geen lopende bestellingen hebt, kun je jouw factuur- en verzendadres wijzigingen via Mijn Account.

Verzendkosten
Wij leveren uw gratis in Nederland, uitzonderingen daargelaten. Let op: voor verzending naar de eilanden kan een extra toeslag berekend worden!

Wij leveren onze items ook naar België, daarvoor brengen wij wel €12,95 verzendkosten in rekeningen. In het afrekenproces wordt dit bedrag toegevoegd. 

Afhalen
Het is momenteel niet mogelijk om uw bestelling af te halen.