Tenzo - Harry Sofa Grijs

Tenzo 0 / 5 (0 reviews)
 699,00
  • Moderne sofa
  • Hoogwaardig design
  • Metalen onderstel
  • Afmetingen: 103 x 83 x 65 cm

In winkelmand
Altijd gratis verzending
Unieke collectie

Harry Sofa

De Harry sofa is een modern item uit de Tenzo collectie. Een stijlvol bankje die in vele kamers gebruikt kan worden. De Harry heeft een stoffen bekleding met daaronder een zwart metalen buisframe. De combinatie van het zwarte metaal en de kleur van de stof zorgt voor een mooi contrast. De sofa heeft een breedte van 103 cm, diepte van 83 cm en is 65 cm hoog.

Tenzo

Tenzo is een Zweeds bedrijf dat meubelen ontwikkeld, produceert en op de markt brengt. Niet alleen binnenlands, maar vooral naar andere landen. Maar liefst 95% van de productie wordt geëxporteerd naar allerlei landen in Europa! Een groot én trendy bedrijf dat streeft naar het maken van aantrekkelijke én betaalbare meubelen.

De Harry serie zorgt voor een frisse toevoeging in de kamer. Het kan dienen als een elegante zitplaats maar ook erg handig als je je voeten ergens op wil laten rusten. Door de prachtige kleuren zal de Harry zeker opvallen, een echte eyecatcher dus! De ronde hoeken in combinatie met het zwarte metaal zorgen voor een mooi design.

Andere suggesties…