Stijl en functie gecombineerd! Maak kennis met Pieper Concept.

Zoals je weet vullen we onze blog elke maand aan met een nieuw artikel. Via onze blog brengen we jou de laatste woontrends en geven we inspiratie door leuke merken uit te lichten. Deze maand vertellen we je meer over Pieper Concept. Dit Duitse merk maak ontzettend leuke kleinmeubelen voor de garderobe en je woonkamer. Het unieke aan Pieper Concept is dat alle artikelen ontworpen zijn door meubelontwerpers. Hierdoor zijn de vormen uniek en vooruitstrevend.

Wat allemaal is begonnen met de productie van houten kledinghangers is uiteindelijk uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een ruim assortiment. Naast kapstokken zijn er ook innovatieve en stijlvolle woonaccessoires in het assortiment te vinden. De producten zijn zeer designgericht en staan niet bij iedereen in huis. De tijdloze ontwerpen hebben praktische functies en zijn hoogwaardig afgewerkt.

Specialist in kapstokken

Als jij je huis aan het inrichten bent, wat is dan het eerste waar je aan denkt? Waarschijnlijk komt het niet als eerste in je op wat voor kapstok je graag in je hal zou willen hebben. Toch is de hal een belangrijk onderdeel van je huis waar je vaak door heen loopt maar ook is het voor je gasten de eerste indruk die ze van je huis krijgen. Hierbij kun je denken aan een kapstok, spiegel of een leuke schoenenkast.  Pieper Concept is gespecialiseerd in kapstokken. Ze hebben dan ook tientallen verschillende ontwerpen in het assortiment. Heb je weinig ruimte, dan kun je kiezen voor een mooie wandhaak. Heb je een ruime hal, kies dan voor een staande kapstok. Pieper Concept heeft prachtige kapstokken voor allerlei soorten hallen.  Het fijne aan de haken is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren waardoor het ook ontzettend leuk is om meerdere kleuren met elkaar te vergelijken. Bekijk bijvoorbeeld de Ancora of de Ancora Lungo. De wandhaken geven je de mogelijkheid om eventueel een kledinghanger op te hangen zodat je favoriete jas mooi in model blijft!

Als je juist door middel van een kapstok sfeer wilt creëren in je hal dan kun je kiezen voor een staande kapstok. Hiervoor heb je meer ruimte nodig maar het valt gelijk op wanneer je je huis binnen stapt. Neem bijvoorbeeld de Faido of de Ontario. Het fijne aan de kapstokken is dat het van mooie kwaliteit is en daarbij hoogwaardig zijn afgewerkt. De meeste kapstokken bieden veel ruimte voor meerdere jassen waardoor ze niet meer overal rond slingeren.

Creatieve ontwerpen

Ook de bijzettafels zijn gemaakt met functionaliteit in het achterhoofd. En dat zie je echt terug in de unieke ontwerpen van bijzettafel Athos en Lobby. Hoogwaardig afgewerkt, zware materialen en erg leuke en unieke ontwerpen waar je ook echt iets mee kunt. Kies je voor Pieper Concept, dan kies je voor een modern, stijlvol en functioneel product. Wat je veel ziet is een tafeltje én krantenbak in 1. Natuurlijk heeft Pieper Concept nog veel meer leuke artikelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze bijzettafels, daar vindt je allerlei leuke en unieke ontwerpen.