Onze nieuwe aanwinst: Moods Collection!

Wij hebben weer een ontzettend leuk merk mogen toevoegen aan onze collectie: Moods Collection. Een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren van kleinmeubelen en woonaccessoires. Door jarenlange ervaring is Moods Collection in staat om de wensen van de klanten te vertalen naar de meubelen van nu. Interieur is de passie van Moods Collection en dat zorgt er ook voor dat er dagelijks onderzoek gedaan kan worden naar wat de mogelijkheden zijn voor nieuwe aanvullingen van het assortiment.

Door zelf af te reizen naar de eigen fabrieken kunnen de nieuwe producten en designs goed uitgewerkt worden. Daarnaast zijn deze reizen ook een goede inspiratiebron voor het ontwikkelen voor een nieuwe collectie. Mooi om reizen en werk te kunnen combineren!

 

Salontafels

De woonkamer is het middelpunt in je huis om heerlijk te relaxen na een lange werkdag. Het is daarom belangrijk dat alles in deze ruimte klopt, en daarbij kan een passende salontafel niet ontbreken. Het is je vast niet ontgaan maar daar heb je ontzettend veel mogelijkheden in. Door de bomen zie je het bos niet meer, zeggen ze dan. Moods heeft een kleine collectie waarbij de details het verschil maken. Neem bijvoorbeeld de salontafel Boedapest en de Amsterdam, twee mooie sets met visgraatpatroon. Maar ook een set die je nog niet zo vaak tegenkomt is de Hexagon, een set van drie zeshoekige salontafels.

 

 

Vloerkleden

Eén van de manieren om een gezellige en knusse woonkamer te creëren is om er een vloerkleed neer te leggen. Een vloerkleed is de finishing touch binnen je interieur en zorgt voor de nodige sfeer!  Zo kun je simpelweg door het neerleggen van een vloerkleed een groot verschil creëren. En laat Moods Collection nu net een aantal leuke vloerkleden hebben! Niet de standaard stoffen of wollen vloerkleden, maar van leer! Kleine strookjes leer komen bij elkaar tot een mooi geheel. Neem bijvoorbeeld de Karl Creme, een rustige maar warme kleur! Past deze kleur niet bij jou? Don’t worry, we hebben ze in meerdere kleuren!