Onder een heerlijke plaid op de bank!

De temperatuur heeft afgelopen dagen het vriespunt alweer bereikt. En wat is er dan lekkerder dan in het weekend heerlijk met een warm drankje op de bank te relaxen? Wij weten nog wel iets beters! Genieten op de bank met een warm drankje met een heerlijke plaid van Winter home. Geloof ons als we zeggen dat we nog nooit zulke zachte plaids hebben gevoeld. Winter Home heeft naast verschillende plaids ook bijpassende kussens in de collectie, ideaal om te combineren. Ook de welbekende schapenvachtjes met bijpassende kussens ontbreken niet in het assortiment. En als klapper op de vuurpijl, een ontzettend grote fluffybeer! Dit alles gemaakt van imitatiebont. Lees verder om meer te weten te komen over de collectie.

Plaids

Winter Home heeft een aantal verschillende series plaids. De Scarlett en de Shyleen komen dicht bij elkaar in de buurt. De Scarlett is de opvolger van de Shyleen waarbij het formaat vergroot is. Het zijn dekens gemaakt van een combinatie van katoen en acryl en zijn afgewerkt met franjes aan twee uiteinden. Dan is er ook de Gioia serie, gemaakt van polyester en pluizig bamboo, het klinkt in ieder geval al aantrekkelijk. Dit kleed is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De grootste serie is de Kyra, met maar liefst 25 verschillende kleuren zit er vast wel eentje bij die bij jouw interieur past. De laatste serie bestaat uit plaids gemaakt van imitatiebont, en wat zijn deze kleden heerlijk zacht. De plaids hebben de naam en de print van heel veel leuke dieren, wellicht is er een plaid van jouw favoriete dier! Om het plaatje helemaal compleet te maken, er zijn ook nog bijpassende kussens. De meeste kussens zijn 45 bij 45 cm, een aantal hebben ook nog een kussen van 60 bij 60 cm.

Schapenvachten

Je bent ze vast al veel vaker tegen gekomen, de schapenvachten! Een goede manier om extra sfeer toe te voegen aan je interieur. Je kunt ze namelijk op vele manieren gebruiken, bijvoorbeeld voor in de woonkamer over een fauteuil of bank, maar ook kun je hem leuk op de vloer leggen, voor de warme voeten. De schapenvachten hebben een afmeting van 70 bij 115 cm waardoor ze ook gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daarnaast heeft ook elk schapenvachtje een bijpassend kussen.

Kussens

Alle kussens uit de Winter Home collectie matchen met een plaid of schapenvacht, zo kun je je woonaccessoires goed op elkaar afstemmen. Net als de schapenvachten en plaids voelen de kussen ook heerlijk zacht aan. Er zijn veel verschillende soorten kussens waardoor er vast wel eentje bij jouw op de bank past.

 

Knuffelberen

Last but not least, de knuffelberen. Een product dat je niet direct zou linken aan meubelen maar wij vinden het leuk om ook de fluffy beertjes toe te voegen aan ons assortiment. Zeg nou zelf, deze schattige knuffels zijn aandoenlijk.  De grote knuffelbeer heeft een hoogte van maar liefst 95 cm en is daarmee een echte knuffelbeer. Wil je het liever wat subtieler? Dan is er ook nog een kleine variant.