Maak kennis met RV Design!

Eten, gezellig borrelen, verhalen vertellen en tekeningen met de kids gebeurt allemaal aan de eetkamertafel. Als je er zo over nadenkt dan worden er heel wat uren doorgebracht aan de eetkamertafel. Hierbij kunnen dan fijne eetkamerstoelen niet ontbreken. Wij willen daarom graag ons merk RV Design uitlichten om je een idee te geven wat er allemaal wel niet mogelijk is. In 1963 is RV Design begonnen met het handelen in stoelen. De productie van de eigen ontwerpen wordt tegenwoordig voornamelijk gedaan buiten Nederland. Door de jarenlange ervaring op het gebied van import is het mogelijk om het proces van ontwerpen tot aflevering te bewaken. Designers, stylisten en een logistiek team is het mogelijk om zelf de collectie te kunnen ontwikkelen en deze op de markt de brengen in de Benelux.

RV Design biedt een groot assortiment aan eetkamerstoelen in allerlei soorten en kleuren. Naast dat het een eetkamerstoel moet zijn waar je blij van wordt als je er naar kijkt, kan goed comfort zeker niet ontbreken. Je kunt er namelijk voor kiezen om juist wel of geen armleuningen te nemen. Daarnaast is het tegenwoordig ook helemaal trendy om opvallend gekleurde eetkamerstoelen te hebben zoals bijvoorbeeld de eetkamerstoel George Plus. Maar als je liever een strakke en moderne stoel hebt dan is de Rex wellicht wat voor je. De keuze is aan jou!

 

Naast dat RV Design een uitgebreid assortiment eetkamerstoelen heeft, hebben ze ook hele leuke fauteuils. Fauteuils zijn in vele woonkamers een eyecatcher. Het kan zo modern of klassiek als je maar wilt, in beide is het namelijk heerlijk om te ontspannen wanneer je thuis komt. Hoogwaardige afwerkingen en comfort staan hierbij hoog in het vaandel. Een leuk voorbeeld van een moderne fauteuil is de Hilton en voor de klassiekers onder ons is de Wilson een aanrader!

 

Last but not least, ook heeft RV Design trendy barkrukken! Wat is er nou fijner dan samen met iemand te ontspannen op een barkruk met een heelijk wijntje en te kletsen tot in de late uurtjes. Momenteel hebben we drie verschillende modellen. De barkrukken zijn allemaal voorzien van een steun waarop je je voeten kunt laten rusten.

 

Neem een kijkje in ons assortiment! 🙂