Leef je woondroom – Set One by Musterring

Set One by Musterring is het jonge merk van Musterring waarbij het draait om jouw ideeën! De collectie bestaat uit verschillende woonprogramma's, eetkamerstoelen en eetkamertafels. Stel je woonprogramma samen door je eigen kleuren en opties te selecteren, en geniet binnen enkele weken van een woning die exact volgens jouw wensen is ingericht!

Set One staat voor een betaalbaar design voor jong en oud waarbij de kwaliteit voorop staat. De collectie bestaat uit hoogwaardige kwaliteit meubelen én afwerkingen met altijd 5 jaar garantie! Ook doe je zelf nog iets goeds voor het milieu aangezien er gebruik gemaakt wordt van milieuvriendelijke en onschadelijke materialen. Eigenlijk alleen maar voordelen dus!

Graag willen wij je wat meer vertellen over de woonprogramma’s van Set One by Musterring die wij aanbieden.

Woonprogramma York

Voel jij je helemaal op je plek in een landelijk interieur? Dan past woonprogramma York bij jou! De meubelen uit deze collectie zorgen voor een vriendelijke en gezellige uitstraling. Hierdoor wil je graag ontspannen in je eigen woonkamer en dat noemen wij fijn thuiskomen. York is het grootste woonprogramma van Set One waarbij je verschillende meubelen met elkaar kunt combineren waardoor je woonkamer één geheel wordt. Het fijne aan dit programma is dat je zelf kunt kiezen of je de meubelen volledig in het wit wilt of juist met een eikenlook bovenplaat. Zo weet je in ieder geval dat alles mooi bij elkaar zou passen! Als je een echte sfeermaker bent, dan hebben we nog iets leuks voor je, namelijk verlichting! Bij vele meubelen uit de York collectie kun je ook mooi LED licht toevoegen voor nog meer sfeer.

Image

Woonprogramma Arizona

Image

Voor de liefhebbers van een strak en modern interieur raden we het woonprogramma Arizona aan. Dit woonprogramma nodigt je uit om te genieten en ontspannen in een strakke en stijlvolle woonkamer. De combinatie van hoogglans wit met eikenlook zorgt tevens voor warmte. Ook bij dit programma kan verlichting niet ontbreken! De kasten zijn zo ontwikkeld dat je geen handgrepen in het zicht hebt. De laden, kleppen en deuren worden namelijk geopend middels het push-to-open systeem. Het fijne aan dit woonprogramma is dat je alles bij elkaar kunt zetten, maar het is ook prachtig om los van elkaar in de woning te zetten.

Woonprogramma Plano

Subtiel maar prachtig, dat zijn woorden die passen bij de Plano collectie. Vrij eenvoudige dressoirs en ladekasten met hoogwaardige afwerkingen. Het fijne aan deze kasten is dat je veel spullen kwijt kunt in de laden, doordat ze voorzien zijn van hoge zijkanten. Verder heb je de mogelijkheid om de legplanken te verplaatsen, zo kan je de kast inrichting op de manier dat het voor jou het handigst is. De zijkanten, boven- en onderkant hebben ronde afwerkingen voor een mooi geheel. De laden zijn voorzien van een soft-close functie waardoor de laden netjes en gecontroleerd sluiten. De kasten zijn verkrijgbaar in betonlook en houtlook. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Image

Eetkamerstoelen en eetkamertafels

Image

Naast de genoemde woonprogramma’s heeft Set One ook eetkamerstoelen- en tafels in de collectie. De meeste eetkamertafels bieden de mogelijkheid om het tafelblad te verlengen. Zo heb jij altijd ruimte voor gasten! Daarbij komt ook nog dat een aantal tafels passen bij de woonprogramma’s. Op die manier passen je woonkamer en eetkamer ook bij elkaar. Bij een eetkamertafel kunnen mooie stoelen niet ontbreken. Modern of toch landelijk? Beide heeft Set One in de collectie. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor het ook erg leuk is om meerdere kleuren met elkaar te combineren!

Image