Alleen schaapjes tellen werkt niet!

Iedereen weet dat een goede en fijne nachtrust belangrijk is. Om overdag te kunnen doen wat je wilt, moet je je uren maken onder de wol. Helaas zijn er veel mensen die niet uitgerust wakker worden en dat kan vele redenen hebben. Eén van die redenen kan zijn dat je niet op een goed matras ligt en daar hebben wij een oplossing voor!

2Face matras van Set One by Musterring

Het 2Face matras van Set One kan er voor zorgen dat je weer heerlijk kunt genieten van je nachtrust. Waarom? Omdat je het matras aan twee kanten kunt gebruiken, dus mocht de ene zijde niet voldoen aan je wensen dan draai je het matras gewoon om! Als jij en je partner bijvoorbeeld op twee aparte matrassen slapen dan is het ideaal. Als jullie beide een andere hardheid willen, dan leggen jullie de matrassen zo neer dat jullie beide kunnen genieten. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Zo kan het bijvoorbeeld ook goed dienen als matras voor op de logeerkamer. Je hoeft dan niet een duur matras aan te schaffen, maar de logé zal altijd heerlijk slapen.

Specificaties

Het matras bestaat uit twee schuimlagen. De bovenste schuimlaag bestaat uit een standaard schuimlaag van 8,75 cm dik, met een SG van 30. Deze zijde biedt optimale ondersteuning tot circa 80 kg. De onderste schuimlaag bestaat uit een comfort schuimlaag van 8,75 cm, met een SG van 35. Deze zijde heeft een optimale ondersteuning tot circa 100 kg. Het oppervlak heeft lineaire sneden voor uitgebalanceerd comfort én uitstekende ventilatie waardoor je niet midden in de nacht zwetend wakker zal worden. De lagen bestaan uit 7 ergonomische lig- en comfortzones voor de juiste stabiliteit. De gecoördineerde schouderzone ondersteund je ideale ligpositie door je schouder in de zijpositie volledig te laten zinken. Ben je een wilde slaper? Geen probleem! De schouder- en lendensteun zones zijn perfect op elkaar afgestemd. Om de twee schuimlagen zit een gewatteerde elastische hoes, waarbij 65% polyester en 35% viscose is gebruikt. De hoes zorgt voor een aangenaam slaapklimaat en voelt lekker aan. Tevens zorgt het voor zeer goede ventilatie en optimale vochtafvoer. Middels de vier elastische draaigrepen is het gemakkelijk om het matras om te draaien. Tevens kun je de hoes gemakkelijk verwijderen door de omlopende ritssluiting. Het is namelijk mogelijk om de hoes te wassen in de wasmachine, houdt hierbij wel rekening met een maximum van 60 graden.

|Intens genieten na een drukke dag|

 

Eenvoudig en gratis in huis

Het 2Face matras wordt vacuüm verpakt in een compacte doos. Op het moment dat jij het matras uit de doos haalt, dan zal de normale vorm worden aangenomen. Je hoeft dus niet met een onhandig matras te slepen. Wij rekenen geen verzendkosten voor de levering en je kunt er vanuit gaan dat jij binnen 3 tot 5 werkdagen op je nieuwe matras ligt.

Voordelen Set One by Musterring

Bij Set One staat kwaliteit en topdesign voorop! Niet alleen de technische/functionele kwaliteit van het product, maar het draait om de algehele kwaliteit van leven. Set One staat namelijk voor zelfpresentatie, stijl en geniet van moderne inrichtingscultuur. Het vakmanschap en de kwaliteit van het materiaal wordt gegarandeerd door middel van richtlijnen die strikt worden gecontroleerd en daarnaast hebben de klanten een garantie van 5 jaar. Tot slot ben je ook nog bewust met het milieu bezig want Set One maakt gebruik van milieuvriendelijke en onschadelijke materialen.

|Wij zijn overtuigd, jij ook?|