Winter Home – Schapenvacht Purplewolf

 103,00

  • Prachtige schapenvacht van imitatiebont
  • Heerlijk zacht
  • Materiaal: 79% acryl en 21% polyester
  • 70 x 115 cm
  • Leuk te combineren met het Purplewolf kussen

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending

Beschrijving

Schapenvacht Purplewolf

De Purplewolf schapenvacht is ideaal als je je huis nog gezelliger en warmer wilt maken. Het is de finishing touch in je woonkamer. Je kunt de schapenvachtjes leuk gebruiken ter decoratie op bijvoorbeeld een stoel of mooi op de vloer voor warme voeten, en je kunt ze zelfs in de zomer lekker buiten gebruiken. De imitatiebont schapenvacht is gemaakt van 79% acryl en 21% polyester. Het bontje heeft ongeveer een afmeting van 70 bij 115 cm en je kunt het wassen als dat nodig is! Om het plaatje helemaal compleet te maken kun je er voor kiezen om het vachtje te combineren met het Purplewolf kussen.

Winter Home

Winter Home heeft een prachtige collectie bestaande uit woonaccessoires vervaardigd van imitatiebont. Vol goede moed is Winter Home gestart met het ontwikkelen van imitatiebont dat zo echt mogelijk lijkt en daar zijn ze zeker in geslaagd. Door de combinatie van ultra moderne kunstvezels uit Japan en innovatieve productiemethoden zijn deze prachtige producten tot stand gekomen.

Het imitatiebont is vervaardigd van hoogwaardig modacryl en/of acryl met een mengsel van polyester. Dit alles komt samen in heerlijk zachte kussens, schapenvachten en plaids waar je niet meer van af kunt blijven wanneer je het eenmaal aanraakt!

Extra informatie

Afmetingen 115 × 70 cm
Materiaal

79% Acryl, 21% Polyester

Afmeting

70 x 115 cm

Andere suggesties…