Tenzo - Uno TV-meubel 8570 Wit

Tenzo 0 / 5 (0 reviews)
 279,00
  • Modern tv-meubel
  • Afmetingen: 137x40x50 cm (bxdxh)
  • 2 deuren, 2 vakken & 1 open vak
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Goed te combineren met andere meubels uit de Uno serie
  • Dit product wordt ongemonteerd geleverd

In winkelmand
Altijd gratis verzending
Unieke collectie

TV meubel 8570

TV-meubel 8570 uit de Uno serie van Tenzo is een prachtige toevoeging voor in je interieur. Het is een modern tv-meubel dat zeker op zal vallen in je woonkamer. Het tv-meubel bestaat uit twee deuren met daarachter een vak, en daarnaast nog een open vak. Het open vak is aan de achterkant voorzien van een gat waar je gemakkelijk de kabels doorheen kunt wegwerken. De totale afmetingen van de 8570 zijn 137x40x50 cm (bxdxh). Dit tv-meubel is ook verkrijgbaar in het grijs, petrol, geel en forest. Leuk om deze kast te combineren met andere meubels uit de Uno serie.

Tenzo

Tenzo is een Zweeds bedrijf dat meubelen ontwikkeld, produceert en op de markt brengt. Niet alleen binnenlands, maar vooral naar andere landen. Maar liefst 95% van de productie wordt geëxporteerd naar allerlei landen in Europa! Een groot én trendy bedrijf dat streeft naar het maken van aantrekkelijke én betaalbare meubelen.

De Uno serie bestaat uit stijlvolle dressoirs, cabinets en tv-meubels. De volwassen en tevens prachtige kleuren van deze serie zijn geschikt voor elke moderne woning. De meubels zijn functioneel ontworpen voor elke kamer in het huis. Daarnaast is de Uno serie bekroond met de vermelding German Design Award 2019, in de categorie ‘Excellent Product Design- Furniture’! Een echte aanwinst in je interieur dus!