Tenzo - Malibu Cabinet 5235 Red Sand

Tenzo 0 / 5 (0 reviews)
 629,00
  • Retro cabinet
  • Vervaardigd van MDF
  • Afmetingen: 98 x 41 x 92 cm (bxdxh)
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Goed te combineren met andere meubels uit de Malibu serie

In winkelmand
Altijd gratis verzending
Unieke collectie

Cabinet 5235

Cabinet 5235 is een onderdeel van de Malibu serie van Tenzo. Deze serie past perfect in een retro interieur! De kast bestaat uit een deur met daarachter twee vakken en nog vier lades waar je spullen in op kunt bergen. De 5235 is vervaardigd van mdf en de totale afmetingen zijn 98 x41 x 92 cm. Dit cabinet is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en is erg leuk om te combineren met andere meubels uit de Malibu serie.

Tenzo

Tenzo is een Zweeds bedrijf dat meubelen ontwikkeld, produceert en op de markt brengt. Niet alleen binnenlands, maar vooral naar andere landen. Maar liefst 95% van de productie wordt geëxporteerd naar allerlei landen in Europa! Een groot én trendy bedrijf dat streeft naar het maken van aantrekkelijke én betaalbare meubelen.

De Malibu serie is een combinatie van modern en retro ontworpen door Rutger Andersson. De meubelen uit deze serie zijn geïnspireerd door de jongeren uit de jaren 50 en 60. Door de leuke felle kleuren krijgt de kamer een opvallend karakter. Je kunt het bij één kleur houden maar ook een combinatie staat erg leuk! Je kan er echt alle kanten mee op!

Andere suggesties…